(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-TCXS642F');
shutterstock_1921422371.jpg

Vlees assortiment

Van kalfsribeye tot kalkoenvleugels, van kangoeroe tot spareribs. Door onze jarenlange ervaring in de vleeshandel hebben we een groot netwerk opgebouwd waardoor er maar weinig producten zijn waar we je niet mee van dienst kunnen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Bekijk ons assortiment

pexels-lukas-hartmann-1276237.jpg

daarom Vlees van Foodrijk

Wij streven naar de hoogst haalbare standaarden in elke schakel van de productieketen. Zo ook op het gebied van duurzaamheid, dierenwelzijn en voeding. De wijze waarop dieren gehouden worden staat aan de basis van ons product. Onze overtuiging is: als een dier het goed heeft gehad, dan proef je dat!

pexels-lukas-hartmann-1276237.jpg

Kalf

Door onze jaren lange ervaring in de kalfsvleessector weten wij als geen ander hoe kalfsvlees hoort te zijn. Blank en rosé kalfsvlees zijn topproducten uit ons assortiment met een verfijnde smaak, buitengewone malsheid en een laag vetgehalte. Wij werken alleen met Nederlands kalfsvlees en leveren zowel blank als jong rosé kalfsvlees. In de strikt gecontroleerde productieketen zijn duurzaamheid en dierenwelzijn absolute speerpunten. Dit is de basis van de uiteindelijke vleeskwaliteit en zo garanderen we onze afnemers een mooi en kwalitatief constant topproduct. Iets waar we trots op zijn.

HEXAGON KALF 2.png

Rund

Rundvlees hebben wij in alle soorten en maten. Ras, leeftijd en voeding van de dieren bepalen bij rundvlees in grote mate wat voor product je geleverd krijgt. Zo staan onze Ierse runderen per jaar 220 dagen buiten en Ierland heeft door haar milde temperatuur een perfect klimaat voor deze runderen. Het malse Belgisch rundvlees is van een constant hoge kwaliteit en heeft een voortreffelijke smaak. Tevens leveren wij graan gevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika en Australië. Dit vlees is met haar prachtige marmering bijzonder geschikt voor de horeca.

HEXAGON RUND 1.png

Lam

Wij leveren Nederlands en buitenlands lamsvlees van hoge kwaliteit. Onze lammeren zijn gras gevoerd waardoor ze stevig, mals en sappig zijn. De Ierse lammeren zijn door haar mooie verhouding spiermassa en een klein randje vet ideaal voor slagers. Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland is wat vetter vlees, dit geeft een sublieme en rijke smaak. Mede hierdoor en de constante kwaliteit is het erg geliefd bij onze horeca uitbaters. Natuurlijk bevat ons assortiment naast hele lammeren ook producten zoals lamsruggetjes, lamsbout en lamsfilet. In combinatie met de juiste kruiden en specerijen zijn hiermee de mooiste gerechten te creëren.

HEXAGON LAM.png

Kip

Met een breed assortiment aan Nederlandse kip beschikken wij over hoogwaardige pluimveeproducten. Door jarenlange samenwerking met onze partners is de kwaliteit gegarandeerd en leveren wij dagverse producten. Van Hollandse kipfilet tot aan de Franse Poulet Noir, er is niets wat ons te ver gaat. Door de grote diversiteit aan bereidingsmogelijkheden en -toepassingen heeft kip voor een ieder wat wils.

HEXAGON KIP.png

Kalkoen

Wij leveren kalkoen uit Duitsland. Onze partner levert al jarenlang de allerbeste kwaliteit en garandeert volledige traceerbaarheid van haar producten. Kalkoen is mooi mager vlees en heeft een stevige bite. Niet alleen met de feestdagen, maar het hele jaar door. Rond de kerst wordt vaak de hele kalkoen gegeten, maar dit mooie product heeft veel meer te bieden. Denk aan een heerlijke filet of drumstick.

HEXAGON KALKOEN.png

Varken

Voor ons varkensvlees worden wij voorzien door leveranciers vanuit Nederland en Duitsland. Partners waar wij al jaren mee samen werken. In de transparante ketens worden strikte controles in de diverse processen uitgevoerd. De focus op dierenwelzijn en duurzaamheid geven de garantie voor veilige vleesproducten van de allerhoogste kwaliteit. Dat proef je. Van spareribs tot schnitzel, van buik tot haas.

HEXAGON VARKEN 2.png

Vlees specialiteiten

Naast de klassiekers heeft FoodRijk een groot assortiment aan specialiteiten. Je moet dan denken aan konijnenbout, gerookte eendenfilet, hertenbiefstuk, kangoeroe en zelfs geit. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij FoodRijk kunnen we het leveren. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden of download onze brochure.

HEXAGON VLEESSPECIALITEITEN.png
shutterstock_777768646.jpg
Rijk aanbod aan vis

Bij FoodRijk hebben we niet alleen vlees, maar hebben we ook een keur aan visproducten. Ook daar werken we volgens aloude principe dat we in de vorige eeuw al hanteerden toen we ooit startten met kalfsvlees: de kwaliteit moet ongekend hoog zijn. Dat zit in ons DNA opgeslagen. 

bekijk vis assortiment