(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-TCXS642F');
20231023-DJI_20231023114430_0273_D.jpg

Over ons

Wij openden onze deuren in 2017 en zijn gevestigd in het Rijk van Nijmegen. Onze kracht is het bundelen van de juiste mensen met ieder zijn eigen expertise op het gebied van vlees en vis. Zo hebben we onder andere voormalige slagers en koks in dienst die u kunnen adviseren en informeren. De wensen van u en uw bezoekers staan bij ons centraal en samen met u geven wij hier optimaal invulling aan. Het is juist die ambitie die ervoor zorgt dat wij alweer 7 jaar bestaan.

Eerlijk over vlees en vis

Bij FoodRijk houden we van recht toe recht aan. Dat zit in ons DNA opgeslagen. We draaien er niet omheen.

Vlees en vis verkopen kan iedereen. Maar wij zeker! Bij FoodRijk doen we dat volgens ons aloude principe: de kwaliteit moet ongekend hoog zijn. Dat was het al toen we in de jaren ’90 begonnen met het verkopen van kalfsvlees. 
Niet alleen merk je dat aan de kwaliteit van ons vlees en vis. Het is ook wat je ervaart wanneer je met ons samenwerkt. We zijn een leverancier van een absoluut topproduct. Dat realiseren we ons goed en daar werken we hard aan. Elke dag opnieuw. 

We selecteren ons vlees en vis met de allergrootste zorg in binnen- en buitenland. Geen vinkjes op regels, we gaan graag dat stapje verder. Onze overtuiging is dat wanneer een dier het goed heeft gehad, dan proef je dat. Dat merk je ook aan onze service, aan onze flexibiliteit, aan het meedenken, aan onze manier van werken en aan onze snelheid van communiceren. En vraag je ons iets dat we nog niet kunnen? Het risico is erg groot dat we dat binnen de kortste keren dan wél doen.

Dat is wat FoodRijk maakt tot wat het is: de wens van onze klant, dat is wat centraal staat in ons bedrijf!

EG-erkenning, Hygiënecode en een track en trace systeem helpen ons om elke dag weer te zorgen voor de allerbeste kwaliteit.

En dat alles bij elkaar is voor ons eerlijk over vlees en vis.

Heb je hier vragen over? Dan staan we je daar graag over te woord.

Met smakelijke groet,
Peter Vos - Directeur FoodRijk