(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-TCXS642F');
shutterstock_777768646.jpg

Vis assortiment

Naast ons vaste assortiment bestaande uit onder meer zalm, tonijn, baars en kabeljauw hebben we ook nog vele andere soorten vis. Denk hierbij aan schaal- en schelpdieren zoals black tiger garnalen, roze garnalen en inktvis tubes. Voor al uw specialiteiten van een heerlijk gebakken zalm tot een vispannetje of gamba van de grill, samen maken we het verschil. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Bekijk ons assortiment

shutterstock_juiste.jpg

Daarom vis van Foodrijk

Wij streven naar de hoogst haalbare standaarden in elke schakel van de productieketen. Zo ook op gebied van duurzaamheid, dierenwelzijn en voeding. De wijze waarop dieren gehouden worden staat aan de basis van ons product. Onze overtuiging is: als een dier het goed heeft gehad, dan proef je dat!

Zalm

Onze zalm is standaard afkomstig uit Noorwegen. Zalm is een gezonde en veelzijdige vis, rijk aan eiwitten, omega-3-vetzuren, vitamines en op tal van manieren te bereiden. Daarom is het een favoriet product voor vele chefs. Onze zalm is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en wordt gerookt of D-Trim geleverd.

HEXAGON ZALM.png

Tonijn

Anders dan de meeste vissen, die wit vlees hebben, heeft de tonijn een mooie roze kleur. Zij komen het gehele jaar voor in de oceanen en zelfs in de lente en zomer trekken ze noordwaarts en komen dan soms in de Noordzee voor. Tonijn wordt in verschillende landen gezien als een grote delicatesse en kan op meerdere manieren worden bereid. Deze vis kan rauw, gebakken, gestoomd of gegrild worden. Tonijn wordt in verschillende landen gezien als een grote delicatesse.

HEXAGON TONIJN.png

Garnaal

De Black Tiger garnalen, afkomstig uit Bangladesh, zijn van absolute top kwaliteit. De Black Tiger garnaal wordt op een extensieve wijze gekweekt. Dit betekent dat deze tijgergarnalen leven in een ruime leefomgeving en nagenoeg niet worden bijgevoerd. Dit komt de smaak van het product ten goede.

HEXAGON GARNAAL.png

Zeebaars

De zeebaars is een veelzijdige vis, afkomstig uit de Atlantische Oceaan, de Zwarte Zee en Middellandse Zee, waar het zowel zwemt in zoet- en zout water. Hij heeft een mild zoete smaak en wordt meestal in zijn geheel of als filet bereid. Deze vis wordt steeds populairder en is één van de meest geliefde vissen in de horeca. Zeebaars is een heerlijke en gezonde vissoort die perfect is voor elke gelegenheid.

HEXAGON BAARS.png

Vis specialiteiten

Bij FoodRijk hebben we een groot assortiment aan vissoorten uit alle windstreken van de wereld. Natuurlijk, de klassiekers zoals zalm en tonijn, maar wat dacht je van een heerlijke tilapiafilet, inktvis, roodbaarsfilet of een dorade. Download onze brochure voor alle artikelen die we momenteel voeren en staat je gewenste vissoort er niet tussen? Informeer gerust. We helpen graag!

HEXAGON VISSPECIALITEITEN.png
cow.png
Rijk aanbod aan vlees

Bij FoodRijk hebben we niet alleen vis, maar zijn we al sinds de jaren '90 vooral een erkend leverancier van topvlees. We houden van recht toe, recht aan. Dat zit in ons DNA opgeslagen. En dat doen we niet zomaar. Alles wat we verkopen moet van een ongekend hoog niveau zijn. Daar mag je als klant blind op vertrouwen. Of we dat nu doen met onze vis of het rijke assortiment aan vlees; de producten van FoodRijk zijn een garantie voor lekker eten.

Bekijk vlees assortiment