Historie in vlees

Het team van FoodRijk heeft jarenlange ervaring in de in- en verkoop van vlees. Wat begon met kalfsvlees is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan vleessoorten van diverse toeleveranciers. Met deze toeleveranciers is de afgelopen jaren een sterke relatie opgebouwd op basis van vertrouwen en kwaliteit. Door bundeling van de juiste mensen en partijen met ieder een eigen expertise op het gebied van vlees, hebben wij een team gecreëerd dat voor al onze afnemers meerwaarde biedt. Van slagerij tot restaurant en van eetcafé tot poelier. Wij leveren een uitgebreid pakket vleessoorten in de gewenste snitten en specificaties. Door met regelmaat zelf de producten van onze leveranciers te beoordelen kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen. Bijkomend voordeel is dat we de wensen van onze afnemers tot in detail kunnen afstemmen met de leveranciers. Zo ontzorgen wij onze klanten. FoodRijk levert puur vlees van de allerbeste kwaliteit.

Kwaliteitsborging

Om de door u gewenste kwaliteit te kunnen leveren, selecteert FoodRijk haar vlees met de allergrootste zorg in binnen- en buitenland. Voldoen aan de actuele regelgeving is voor ons niet goed genoeg, wij streven naar de hoogst haalbare standaarden in elke schakel van de productieketen. Zo ook op gebied van duurzaamheid, dierenwelzijn en voeding. De wijze waarop dieren gehouden worden staat aan de basis van de vleeskwaliteit. Onze overtuiging is: als een dier het goed heeft gehad, dan proef je dat!

 

Voedselveiligheid

Bij FoodRijk werken wij volgens HACCP richtlijnen. Op deze manier zorgen wij voor een optimale waarborging van voedselveiligheid. Wij hechten veel waarde aan de traceerbaarheid van onze producten. De afnemers kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van het vlees. FoodRijk kan met haar Tracking & Tracing systeem een product volgen (heen) en herleiden (terug) door het gehele productieproces. Met FoodRijk weet u als geen ander waar het vlees vandaan komt.

Certificering

FoodRijk levert een constant en gecontroleerd product, dat nauwkeurig is afgestemd op de wensen van de klant. Met de EG erkenning staat haar bedrijfsvoering qua hygiëne onder toezicht van de EU. Zo is de voedselveiligheid van de door ons geleverde producten optimaal gewaarborgd.

Halal

FoodRijk levert veel Halal producten. Halal vlees is geproduceerd en geslacht volgens de Islamitische wetten. Dit wordt nauwlettend gecontroleerd door diverse organisaties. Halal vlees en halal vleesproducten zijn te herkennen aan verschillende keurmerken.

 

    

“Om onze relaties optimaal te kunnen adviseren verdiepen wij ons goed in hun wensen. Dit stelt ons in staat om precies te weten waar hun behoeftes liggen,  en FoodRijk als verlengstuk van hun organisatie fungeert. Met puur en eerlijk vlees helpen wij onze klanten hun omzet te verhogen.”

Erik Hilbrants

"Service en leverbetrouwbaarheid zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie. Dat in combinatie met kwaliteitsproducten zorgt voor een hechte relatie. Daar waar nodig helpen wij de klant tot in de koelcel, en dit alles met een pure en eerlijke glimlach."

Michael Demon

"Door als FoodRijk met onze klanten mee te denken kunnen wij steeds met verrassende ideeën komen. In combinatie met onze hoge servicegraad leveren wij zo een interessante meerwaarde voor hun bedrijfsvoering, dag in dag uit."

René Kropman